HJ: Every thought we think can either be self defeating or life affirming.  And it is the art of shifting those thoughts from self defeating to life affirming that is a large part of our healing journey throughout this life.  The process of doing so teaches us a great deal about ourselves and helps us learn the lessons we came here on a soul level to experience and gain.

– Truth

16 Excuses To Transform Into Powerful Affirmations

By Wayne Dyer | Excerpt From: Excuses Begone

appreciationinstant

What would my life look like without these excuses and how would it feel? Dr. Wayne Dyer self-help author, motivational and transformational speaker, gives us insight into how to change our excuses into positive affirmations daily to see a change in your thoughts and intention.

1) Excuse — It will be difficult. > Becomes >

ANSWER — I have the ability to accomplish any task I set my mind to with ease and comfort.


2) Excuse
— It is going to be risky. > Becomes >

ANSWER — Being myself involves no risk. It is my ultimate truth and I live fearlessly.


3) Excuse
— It is going to take a long time. > Becomes >

ANSWER — I have infinite patience when it comes to fulfilling my own destiny.


4) Excuse
– I don’t deserve it. > Becomes >

ANSWER — I am divine creation — a piece of God – how can I be undeserving?


5) Excuse
— It is not my nature. > Becomes >

ANSWER — My essential nature is perfect and faultless — it is to this nature that I return


6) Excuse
— I can’t afford it. > Becomes >

ANSWER — I am connected to unlimited source of abundance.

 


7) Excuse — Nobody will help me

ANSWER — The right circumstances and people are already here and will show up on time.


8) Excuse
– It has never happened before

ANSWER — I am open and willing to attract all that I desire beginning here and now

 

9) Excuse — I am not strong enough

ANSWER – I have access to unlimited assistance. My strength comes from my connection to my source.


10) Excuse
— I am not smart enough

ANSWER — I’m a creation of the divine mind, all is perfect and I am a genius in my own right.


11) Excuse
– I am too old — not old enough.

ANSWER — I am an infinite being — the age of my body has no bearing on what I do or who I am.


12) Excuse
— It’s too big. > Becomes>

ANSWER — I think only about what I can do now. By thinking small I accomplish great things.


13) Excuse
— I don’t have the energy.

ANSWER — I feel passionately about my life. And this passion fills me with excitement and energy.


14) Excuse
— It is my personal family history

ANSWER — I live in the present moment by being grateful for all of my life experiences as a child.


15) Excuse
— I am too busy. > Becomes >

ANSWER — As I un clutter my life I free myself to answer the callings of my soul.


16) Excuse
— I am too scared. > Becomes >

ANSWER — I can accomplish anything I put my mind to because I know I’m never alone.

(Visited 245 times, 1 visits today)


Submit your comment

Please enter your name

Please enter a valid email address

Please enter your message

The Healers Journal © 2016 All Rights Reserved